SZALAGTŰZŐ BÁL, BALLAGÁS

május 17, 2012

Iskolánk hagyományos szalagavató bálja idén 2011. december 10-én volt, mindenki örömére ismét a Körcsarnokban. A végzősök már nagyon várták ezt a napot, hogy a hosszú hetek, hónapok próbái és izgalmai után végre az ünnepi alkalom főszereplőiként megkaphassák a kis kék szalagot.
A délelőtti főpróbán is már érződött az izgalom, a feszültség, de a jó szervezésnek köszönhetően problémamentesen zajlott minden, és a lányok még idejében hazaértek, hogy aztán este mindenki megszépülve jöhessen vissza.

Este 18 órakor hivatalosan is kezdetét vette a bál. A színfalak mögötti ideges toporzékolás után végzőseink bevonultak, és elfoglalták helyeiket, hogy az ünnepi köszöntések után név szerint szólítva felsorakozzanak az ünnepélyes szalagtűzéshez, amelyet az osztályfőnökeiktől kaptak meg ? gratulációk és jókívánságok kíséretében.
Az est hivatalosabb része után következett önmagunk és a közönség szórakoztatása, a várva várt osztálytáncok. A végzős osztályok, a 12. d, 13. c, 13. a, valamint a 12. b műsoraikkal elkalauzolták a nézőket különféle érdekes világokba: filmjelenetek, kirakati bábuk, szórakozó matrózok, hip-hop életérzés formájában.

A fénypont, mint mindig, ezúttal is a keringő volt, amelyben nem kevesebb, mint 47 pár vett részt az összes végzős évfolyamból. A diákok szmokingos úriemberekké, valamint gyönyörű ruhákba öltözött nőkké változtak, ezzel is jelezve a felnőttkorhoz érkezés határát. A tánc befejezése után a hozzátartozók is lejöhettek a küzdőtérre, hogy személyesen is gratuláljanak szeretteiknek.

Hőgenwarth Zsófia 13. c

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés

Hol talál meg minket?

Archívum

Corvin Diákalapítvány