ISKOLAI ANGOL VERSENY - 2011

május 17, 2012

Lassan hagyományosnak tekinthető iskolánk több fordulóból álló angol nyelvi versenye. A verseny megszervezését ebben a tanévben is Tóth Zoltán és Markovics László vállalta magára, de természetesen a több forduló lebonyolításában minden angol tanár részt vállalt.

Közel 100 diák jelentkezett, hogy összemérje tudását. A verseny nem titkolt célja a nyelvtanulás megszerettetése és annak bizonyítása, hogy ez az a terület, ahol nem biztosan a ?nagyok? a legjobbak. Nagy örömünkre szolgált, hogy sok kilencedik évfolyamos tanuló is jelentkezett a felhívásra és többen szép eredményt értek el.

A korábbiakhoz hasonlóan a megmérettetés 4 fordulóból állt: az első fordulóban a jelentkezőknek feleletválasztós tesztet kellett megoldaniuk. Akik sikerrel vették az akadályt, mehettek tovább a második fordulóra, ahol már összetettebb feladatokat kellett megoldani. A harmadik forduló az íráskészséget mérte, majd a legutolsó, a legjobbak számára a szóbeli megmérettetést tette lehetővé.

A tavalyi bajnok megvédte címét, azaz az első helyezet az idei tanévben is Nagy Márton, 11. c osztályos tanuló lett, akit Halmai Attila, 9. c osztályos tanuló követett. A harmadik helyen Laukó Ádám, 11. a osztályos tanuló végzett.

Az első öt helyezett az iskolától és az Oxford University Press-től vehette át megérdemelt ajándékát a tantestület előtt, ünnepélyes keretek között.

Jövőre Veletek ugyanitt, hasonló élményekkel és lehetőségekkel!
A nyárra jó pihenést kíván mindenkinek az angol nyelvi munkaközösség nevében:

                                                                                                                       Kasné Havas Erika

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés

Hol talál meg minket?

Archívum

Corvin Diákalapítvány