London

szeptember 19, 2012

Több évnyi szünet után a Corvinos diákok végre ismét látogatást tesznek a ködös Albionban. Idén elsősorban Londonra koncentrálunk. Meglátogatjuk az olimpia helyszíneit, bevesszük a Towert, kipróbáljuk, milyen az, amikor egyik lábunk keleten, a másik nyugaton van Greenwich-ben és végigböngésszük a piacot Covent Gardenben. Nem feledkezünk el a mókusok és kacsák etetéséről a gyönyörű parkokban.  Természetesen nem maradhatnak ki a világhírű múzeumok sem. Ha mindezzel megbirkóztunk, a London Eye tetejéről madártávlatból szemezgetünk London további szépségei közül.

Programunkban szerepel az egyik legismertebb gyöngyszem, Canterbury és egy másik nagyon kedves kisváros, Rochester is.

Persze mindez nekünk nem elég. Hazafelé egy ígéretes napot töltünk Párizsban, a szerelmesek városában; andalgunk egy kicsit a Szajna partján, megnézzük a Notre Dame-ot és kipróbáljuk a hangulatos teraszokat.

Reméljük, az őszi időjárás nem tréfál meg minket és nagyon kellemes napokat fogunk együtt eltölteni. Ígérem, hogy élményeinkből fényképes/videós élménybeszámolót tartunk, hátha másnak is megjön a kedve egy hasonló kiránduláshoz.

Kasné Havas Erika


szervező

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés

Hol talál meg minket?

Archívum

Corvin Diákalapítvány