Apróddá változtak a gólyák

szeptember 03, 2012

A Corvin legújabb gólyái, avagy hogyan válhat valaki Mátyás király apródjává?
Az izgalmakkal és nevetéssel teli gólyanapot minden évben a tízedik évfolyam szervezi meg. Sokat hallottunk arról, hogy ezt a programot mindig nagyon jó megszervezni, de most végre a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg. Nem csalódtunk. Tényleg nagyon sokat nevettünk, mindemellett természetesen sokat agyaltunk a feladatok kitalálásán.
Idén a gólyák azt a feladatot kapták, hogy egy tehetségkutató show műsor mintájára elő kellett adniuk egy kis műsort. Plusz még, hogy meg tudjuk különböztetni az osztályokat, mind a 4 osztálynak más-más mintázatú ruhába kellett megjelennie. Volt kockás, pöttyös, csíkos és virágos. Ezt a feladatot nagyon jól teljesítették. Ezek után jött a vetélkedő része a programnak. Itt a 10. évfolyamosok osztályonként 5-5 feladatot találtak ki. Próbáltunk minél viccesebb feladatokat kiagyalni, de természetesen nem vittük túlzásba. A feladatok közé csempésztünk némi művészetet is. Ezt úgy oldottuk meg, hogy verseket írattunk velük..
Miután a vetélkedő része lement a programnak, következett a gólyabál, ahol az osztályok bemutathatták, hogy az általunk adott feladatot hogyan tudták kivitelezni.
Ezeken az előadásokon is nagyon sokat nevettünk, miközben felfedeztük a tehetségeket. Voltak, akik a hangszereken zenéltek kiválóan, volt, aki már oktathatna táncot, annyira jól tudja, és volt egy énekes palántánk is, akinek a hangja már most nagyon jó. Megvan benne az X. És persze a ma modern gangnam style sem maradhatott ki az előadásokból.
Nagyon jól szórakozott a közönség és a zsűritagok is, de az előadó osztály is nagyon élvezte, amit éppen akkor csinált.
A zsűritagok nehéz döntés előtt álltak, mivel mind a négy osztály ötletesen oldotta meg a feladatokat. De sajnos, csak egy maradhat bent a végén. Az eredményhirdetésre november 6-án, az apródavatáson került sor. A zsűri véleménye alapján a 9.b osztály bizonyult a legkreatívabbnak. Utánuk következtek a 9.c-ek majd fej-fej mellett haladva a 9.d és a 9.a-sok következtek. Jutalmuk nagyon ?édes? volt. Ugyanis nemcsak oklevelet, hanem mellé egy szép nagy tortát kapott mind a 4 osztály.
Mindenki nagyon jól szórakozott még a feladatok megoldása alatt is, miközben koncentrálni kellett, még akkor is sok nevetést hallottunk., ami arra mert minket következtetni, hogy a gólyák is nagyon jól szórakoztak.
Örülünk, hogy sikerült egy emlékezetes napot szerveznünk a gólyáknak!

Csóti Borbála és Nacsa Panna
10.c



[nggallery id=29]

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés

Hol talál meg minket?

Archívum

Corvin Diákalapítvány