Corvin sítábor

március 23, 2017

Február 7-én indult a kis Corvinos csoport Mühldorfba (Ausztriába) síelni. Tavalyhoz képest sokkal többen voltunk, így nagy örömünkre a sítáboros család is bővült. Még aznap megérkeztünk a szállásra, ami egy nagyon hangulatos és szép hotel volt Mühldorfban. Amellett, hogy nagyon finomakat főztek, a szobák nagyon otthonosak voltak, és lehetőségünk volt minden nap szaunázni is. A reggeli korán kelés sajnos nem maradt el, de kárpótolt érte az egész napos síelés. Annak, aki nem tanult még síelni, nem volt oka aggodalomra, ugyanis Haeffner Gábor tanár úr mindenkit végtelen türelemmel tanított. Az időjárás sajnos nem volt mindig kegyes hozzánk. Volt köd és napsütés egyaránt. A négy napos síelés alatt két különböző hegy sípályarendszerét volt szerencsénk megismerni, így senki sem unatkozott.

 

Amiatt sem kellett aggódnunk, hogy délben éhen maradunk, ugyanis minden sípálya tetején volt egy Hütte, ahol mindenki megtalálta az ízlésének megfelelő ételt, és ahonnan a kilátás is igazán szép volt.

 

Én nagyon jól éreztem magam, mert jó volt a társaság, sokat síeltünk, és mert sok új embert és szép helyet ismerhettem meg. Az már biztos, hogy jövőre is megyek J.

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés

Hol talál meg minket?

Archívum

Corvin Diákalapítvány