Szalagtűző bál - 2013

december 19, 2013

2013. december 7-én a Körcsarnokban minden a végzősök körül forgott, ugyanis elérkezett a szalagavató. Az este hangulatáról a 11.c osztály, a végzősök és a tanárok gondoskodtak.
A műsor a végzősök bevonulással kezdődött. Az osztályok elfoglalták helyüket és a műsorban szereplők is már a színpadon várakoztak a sorukra. A 11.c néhány diákja elmondott egy gyönyörű verset, aztán váratlan dolog történt. Egy rendőrségi felhívás következtében a Körcsarnok Silver Cityvé változott, s a tanárok egy fergeteges show keretében elfogták a közönséget veszélyeztető bűnözőt, aki nem mellesleg iskolánk testneveléstanára, Haeffner Gábor volt.
Ezek után az osztályfőnökök köszöntése következett, ami nagyon szép volt, minden osztályfőnök meghatódott. Ezt követte a sorban a szalagtűzés, ahol minden hozzátartozó büszkén figyelte a végzősöket. Miután minden végzős megkapta a felnőttséget szimbolizáló szalagot elmentek, hogy átöltözzenek az osztályprodukciókhoz. A produkciók nagyon ötletesek voltak és a nézőközönségnek is nagyon tetszettek.
Az estét a gyönyörű keringő zárta, ez volt az est fénypontja. Mindenki nagyon elegáns volt – a lányok csodaszép ruhákban, a fiúk szmokingban.
Gratulálunk végzőseinknek! Sikeres érettségi vizsgát kívánunk.

Szöveg: Melczner Kinga 11.c
Képek: Márton Attila 12.c

[nggallery id=52]

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés

Hol talál meg minket?

Corvin Diákalapítvány