Ebédbefizetéssel kapcsolatos változások, tudnivalók

szeptember 29, 2013

GIMNÁZIUMOK GAZDASÁGI SZERVEZETE
1134 BUDAPEST, RÓBERT KÁROLY KRT 49-51.
TEL: 6060-750

 

Tisztelt Szülők!

2013. október 1-től az ebédbefizetést a készpénzes fizetési lehetőség meghagyása mellett utalással is lehet teljesíteni.

Az új számlaszám: OTP 11784009-15793906-10070004


 A Gazdasági Szervezet működtetési körébe 14 intézmény tartozik, s az esetleges nem megfelelő tartalmú utalás esetén nagyon nehéz a befizető azonosítása. Az utalásokról intézményenkénti összesítő kimutatást kell készítenünk, ezért kérjük, hogy szíveskedjék a következőkben leírtak szerint eljárni:

- az adott havi ebédet a tárgyhót megelőző hó elejétől hó 20-ig lehet utalni, az ettől eltérő korábbi dátum (pl. ünnepek miatt) az iskola honlapján kerül közlésre
- az utalás megjegyzés rovatában kérjük feltüntetni az intézmény kezdőbetűiből rövidített nevét (azaz CMG), a diák nevét, osztályát, OM azonosítóját, a választott menüt (amennyiben van)

Felhívom a szülők figyelmét, az átutalás esetén az utalandó összeg kiszámítása a szülő feladata, melyhez segítséget az intézmény honlapján talál az alábbiak szerint:

A honlapra felkerül:
- az adag egységára
- a fizetendő napok száma
- valamint egy táblázat, mely tartalmazza tanulónként az osztály feltüntetésével az előző hónapban figyelembe vehető lemondott napok számát.

Amennyiben a tanuló az étkezést nem minden nap veszi igénybe, úgy a továbbiakban is csak készpénzes befizetést tudunk elfogadni.
Az ebédjegyet a tanulók a szokásos módon vehetik át.

Budapest, 2013.10.28.

Szauterné Tóth Erzsébet
a Gimnáziumok Gazdasági Szervezetének igazgatója

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés

Hol talál meg minket?

Corvin Diákalapítvány